Με λένε Γιάννη. Η καταγωγή μου είναι από τη Μυτιλήνη (Λέσβος), αλλά γεννήθηκα στην Αθήνα στις 15 Φεβρουαρίου του 1963. Είμαι υδροχόος. Και σαν υδροχόος, μου αρέσει η ειλικρίνεια, δίνω σημασία στο συναίσθημα, έχω κατανόηση,  δεν είμαι πολύ οργανωτικός, δεν μου αρέσει η "δύναμη" και η εξουσία, θεωρούμαι εφευρετικός, καινοτόμος και με "ανοιχτό μυαλό". Με λίγα λόγια είμαι... εγώ.
   Μεγάλωσα στην Αθήνα. Ως 10 χρονών έμενα στην περιοχή Γκύζη, τότε που τα παιδιά, σαν εμένα, έπαιζαν και αλήτευαν στους χωματόδρόμους. Αρχικά έμενα στην οδό Κάλβου και όταν ήμουνα σε ηλικία που άρχισα να πηγαίνω στο σχολείο, στην οδό Λομβάρδου. Θυμάμαι στην Λομβάρδου έμενα σε μια τριόροφη πολυκατοικία και η γειτονιά είχε πολλές μονοκατοικίες. Τα παιδικά χρόνια που πέρασα εκεί τα θυμάμαι ευτυχισμένα. Τότε πήγαινα στο δημοτικό σχολείο της οδού Βαρβάκη, το 42ο, που βρίσκεται απέναντι από τον Αγ. Ελευθέριο. Σιχαίνομαι τη στολή του τσολιά. Του χρόνου συμβιβάστηκα με στολή ινδιάνου
Έξω από το σπίτι μου στην οδό Λομβάρδου


Από το μπαλκόνι του σπιτιού μου
 
 
 
 
Σε σχολική εκδρομή
 

 
 
 
 
Λάκα Ευαγγελία Λίτσα
Είμαι αυτός στα δεξιά, ή μάλλον ήμουνα το 1992.

 
 
ICQ ICQ# 48705723 Message Me Add Me Ένδειξη αν βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στο ICQ

 Κάνοντας κλικ σε κάθε φωτογραφία βλέπετε τη φωτογραφία σε μεγάλο μέγεθος.
Θέλω ακόμα να πω ότι αυτή η σελίδα περιείχε ένα μέρος από την "ιστορία" της ζωής μου. Τώρα που η επισκεψιμότητα αυξήθηκε, θεώρησα ότι είναι καλύτερο να περιορίσω λίγο το τι λέω εδώ. 'Αλλωστε μπορεί κανείς να με "γνωρίσει" μέσα από αυτό το site.

Περισσότερες φωτογραφίες